VAPAASEURAKUNTA
ANKKURIN BLOGI
TERVETULOA SYKSY! TERVETULOA JUMALAN TUULET!

Eräässä vanhassa laulussa sanotaan; "puhdistaahan myrsky purren, painot pudottaa.."
Syystuulten voimasta luonnossakin käy puhdistuminen; lehdet, ja vanhat kuivettuneet oksat varisevat
tuulen voimasta taakoittamasta puuta tai pensasta. Olisikohan lumivaipan kantaminen siten helpompaa :)

Olkoonpa miten hyvänsä, minullakin on nyt syksyn tullessa tarve 'puhdistaa' vanhat huonoksi
käyneet tavat ja kuluneet asenteet pois. Ihmisen mieleen kertyy huolia, loukkaaantumista
ja jos minkäkinlaista turhanpäiväistä tavaraa jotka taakoittavat ja masentavatkin!

Onneksi kerran oli mies nimeltään Jeesus, joka tuli maailmaan ihmistä varten. Hän syntyi Jumalasta,
Hän on Jumala ja Hän elää vielä tänäänkin. Hän nimittäin nousi ylös kuolleista Jumalan voimasta,
ja tuon voiman ja elämänsä Hän on luvannut niille jotka ottavat Hänet tykönsä.

Tämä Jeesus täällä maaan päällä vaeltaessaan kutsui ihmisiä luoksensa, niitäkin joilla oli taakkoja.
Hän sanoi:" tulkaa minun tyköni te työtä tekeväiset ja raskautet, minä annan teille levon".
Monenlaisia raskautettuja, niin töistä uupuneita kuin työttömiäkin Jeesus kutsuu tänäänkin. Minuakin!
Ja ilolla minä menen Hänen tykönsä, jätän taakkani ja aloitan uuden päivän Hänen voimassaan.
Ylösnousemusvoimassa!

Iloitsen syksyn tuulista! Iloitsen enemmän Jumalan tuulista jotka saavat ihmiset pudottamaan turhat painolastinsa
ja kahleensa! Iloitsen Jumalan antamasta vapaudesta!

Sinua siunaten, Leea Rauha

Copyright © 2019 Kalajoen Vapaaseurakunta. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.

kirj käyttäjät

Sivustolla on 53 vierasta